Værksted

Vores speciale er veludført arbejde til tiden. ​Vores autoværksted udfører service og reparationer på alle mærker biler uanset om det er en benzin- eller dieseldrevet bil. Vores mekanikere er veluddannede og har tilegnet sig en bred viden gennem flere års erfaring i branchen. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet og gerne reservedele i original kvalitet.
​​

​Service og reparation

Mangler din bil service, har du fået stenslag eller revne i forruden, ridser i lakken eller en skade? Hos os er ingen opgave for lille og ingen for stor! Vi udfører også service og reparation på klimaanlæg samt dæk- og hjulskifte med mulighed for dækhotel. Vi gennemgår gerne din bil og rådgiver om det arbejde der skal foretages. Vi forklarer gerne hvorfor en reparation skal foretages og hvor meget det kan forventes at koste. Opstår der uventede udgifter undervejs, kontakter vi dig altid før vi fortsætter arbejdet. Du kan forvente den bedste servicering af din bil - da vi har alt samlet under ét tag.

Bliver vi uenige om en faktura, en reparation eller lignende,kan du klage til Ankenævn for biler, Lautrupvang 2, 2750 Ballerup, www.bilklage.dk

Diagnose

Vi anvender noget af verdens førende testudstyr når vi skal diagnosticere din bil. Med Bosch FSA 740 tester udføres motortests, egendiagnose og udlæsning af fejlkoder på elektroniske systemer som motorstyring, ABS bremser, Airbags m.v. Med Bosch RS 232 tester udføres røggastests på dieselbiler. Vi har også VAG testeren til VAG gruppen (VW, Audi, Seat, og Skoda).

Modtagelse døgnet rundt

Du kan aflevere din bil på værkstedet 24 timer i døgnet i forbindelse med service og reparation. Uden for åbningstiden kan nøglen afleveres i nøgleboksen. ​

​​

Lånebil eller -cykel

Mange af os er afhængige af en bil i hverdagen. Vi tilbyder mulighed for leje af lånebil imens din bil er på værksted. Bor eller arbejder du lokalt har vi også en fin el-cykel du kan låne.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kære kunde! Vi passer godt på din bil -og dine data. Kom du bare trygt hos os!​