Slidte bremser? Lad os reparere dem

Oplever du bremsefejl, mislyde eller at bilen trækker til den ene side? Virker håndbremsen ikke? Føles bremselængden for lang? Eller vil du bare være helt sikker selvom du ikke mærker eller hører noget?

Bremser og deres funktion er det vigtigste på bilen og bør efterses hos professionel mekaniker. Du bør med jævne mellemrum få bremsesystemet kontrolleret for at kunne færdes sikkert i trafikken.

Hos F.G. Autoservice møder du altid kompetente og veluddannede mekanikere. Vi tager bilen på liften og kontrollerer alle sliddele, som f.eks. bremseklodser, bremseskiver og bremsevæske og udskifter efter behov. Sidst prøvekører vi og udfører bremsetest.​

Få et bremsetjek og undgå defekte bremser - for din og andres sikkerhed

Kontakt os på 74540405 eller brug kontaktformularen for tidsbestilling og kør sikkert herfra​

Som et moderne autoværksted bruger vi altid Bosch reservedele eller reservedele i original kvalitet. De​rved bevares fabriksgaranti på nyere biler. Vi har det nyeste avancerede testudstyr, hvorfor vi kan fejlfinde, efterse og reparere ALLE bilmærker uanset årgang og type.

Finder vores dygtige mekanikere noget der bør skiftes ud over det vi har aftalt, sørger vi altid for at give dig besked, så undgår du økonomiske overraskelser.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kære kunde! Vi passer godt på din bil -og dine data. Kom du bare trygt hos os!​