Er det tid til serviceeftersyn?

​​Du kan trygt aflevere din bil hos os når den skal have foretaget serviceeftersyn. En professionelt udført service af din bil er med til at vedligeholde og forebygge skader. Det øger din sikkerhed på vejene og giver optimal kørekomfort. Derudover kan dyre reparationer undgås fordi fejl eller skader er opdaget i tide.​

​Kompetent service og din bils garanti

​​Som et moderne autoværksted med nyeste avancerede testudstyr, kan vi fejlfinde og servicere ALLE bilmærker, uanset årgang og om det er en diesel- eller benzindrevet motor.

​​Vi følger altid bilfabrikantens forskrifter i henhold til servicebogen og anvender altid Bosch reservedele eller reservedele i original kvalitet ved service på biler. Derved bevares evt. fabriksgaranti på nyere biler. Vores dygtige mekanikere opdaterer altid serviceskema på din bil , så både du og vi har overblik over hvilken service din bil har fået.

​​​Vi gennemgår din bil grundigt, når vi foretager service på din bil​​

Et basis serviceeftersyn hos os indeholder foruden olie og -filterskift også en grundig gennemgang af din bil​ hvor vi bl.a. kontrollerer alt fra lys, horn, dæk og fælge, motor og motorrum, bremser, styretøj og mange andre vigtige ting på din bil. 

Finder vores dygtige mekanikere noget der bør skiftes eller repareres, sørger vi altid for at give besked, så du undgår økonomiske overraskelser.​ ​

Kontakt os på 74540405 eller brug kontaktformularen for tidsbestilling til serviceeftersyn

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kære kunde! Vi passer godt på din bil -og dine data. Kom du bare trygt hos os!​