Følg os på Facebook:

​F.G. Autoservice

Tingvejen 46

6500 Vojens

Tlf: 74 54 04 05

fgautoservice@mail.dk​​

Vores åbningstider:

Mandag - torsdag:

​7.30 - 16.00

Fredag:

​7.30 - 14.00

Velkommen til F.G. Autoservice

​F.G. Autoservice startede i 1986 som et enmands firma af Finn Gravesen,​ udlært automekaniker med et hav af specialkurser.

​F.G. Autoservice har mere end 25 års erfaring og udfører alle former for servicering og autoreparationer af alle person/varebiler, diagnosticering af fejlkoder på køretøjer, rudeservice, dækservice og dækhotel, skadeservice, klargøring til syn, bremsetest, udstødning, air-con-service, undervognsbehandling og autolakering. Har du andre ønsker, hjælper vi også gerne med det.

I 2007 kom Jannik Larsen til med fokus på generationsskifte fra begyndelsen.

Jannik har mere end 11 års erfaring fra autoriserede værksteder bl.a. som værkfører for Suzuki, Kia, Citroen, Mazda, og LDV varevogne.

I 2008 gik Finn og Jannik i kompagniskab med hver deres 50%.

I 2011 gik Finn på Efterløn og værkstedet ejes idag 100% af Jannik. I dag er vi vokset til 5 ansatte på værkstedet og 1 på kontoret.

​For at sikre vores kunder et højt serviceniveau med kvalitetsarbejde, har vi indledt et samarbejde med Bosch Car Service, der er banebrydende indenfor moderne teknik i biler og man finder generelt ikke en bil uden en bosch stump i idag.

​Vores målsætning er, at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Send os en mail under kontakt os eller ring for et uforpligtende tilbud! God fornøjelse med hjemmesiden!​