Motorsport

Profil

​Jeg startede motorsportskarrieren i 2000 som speedwaymekaniker. Fra 2003 til 2006 på en Clio og derefter frem til 2010 var jeg Porsche GT3 mekaniker for den tyske og svenske serie, hvor jeg i 2007 fik ærespræmie som mekaniker.

I 2008 kørte jeg historisk race i en Ford Lotus Cortina og i de næste år Legend Cup i en fed Legend Coupe. I 2012 deltog jeg bl.a. i DEC i min egen Honda -S2000 samt udvalgte løb i Tyskland m.m.

I 2013 havde jeg sæde i en Porsche 911 GT3 i samarbejde med LV Motorsport. Det var første gang vi kørte det internationale løb Dunlop 24H of Dubai. Teamet imponerede mange med hurtig og stabil kørsel, specielt i de mørke timer var vi blandt de hurtigste. Desværre måtte vi udgå, da en konkurrent påkørte Porschen efter 13 timer, teamet lå på det tidspunkt på en komfortabel 4. Plads med podieplads i sigte.

Jeg gentog udfordringen i 2014 i en Lamborghini Gallardo GT3 med over 500 hk. under det belgiske team AF Racing. En teamkører kørte desværre galt i bilen, som blev så skadet, at teamet måtte udgå.

Jeg har indgået aftale med Team Sally Racing om at starte 24H of Dubai igen i 2015 og har sæde i deres Renault Clio 3 med 250 hk.

Til dagligt driver jeg virksomheden F.G. Autoservice i Vojens. Det der med biler, motorcykler og mekanik har altid haft min interesse. Derfor var det også oplagt at blive mekaniker i motorsporten og springet til selv at sidde bag rattet ikke ret stort.

Siden jeg var dreng har jeg drømt om at køre racerbil. Det har altid været en drivkraft, både bag mit arbejde og i fritiden. Drømmen er gået i opfyldelse og jeg har indtil nu deltaget i flere løb både i DK og senest i Dubai.

Stor​ tak til Dansk Skilte Inventar, Drescher & Rasmussen Poser og Vognmandsfirmaet Jepsen og Fredsholm, for at gøre min deltagelse i sporten mulig.​

​Kære kunde! Vi passer godt på din bil -og dine data. Kom du bare trygt hos os!​