Velkommen hos F.G. Autoservice

​​​For at sikre vores kunder et højt serviceniveau med kvalitetsarbejde, har vi indledt  samarbejde med Bosch Car Service, der er banebrydende indenfor moderne teknik i biler - man finder generelt ikke en bil uden en Bosch stump i idag.
​​

​Vores målsætning er, at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Værkstedet er kvalitetskontrolleret af Bosch  hvor vi også har den nyeste teknologi og hardware fra samt bliver vores medarbejdere videreuddannet kontinuerligt på kurser hos Bosch.

F.G. Autoservice startede i 1986 som et enmands firma af Finn Gravesen,​ udlært automekaniker med et hav af specialkurser.

​F.G. Autoservice har mere end 25 års erfaring og udfører alle former for servicering og autoreparationer af alle person/varebiler, diagnosticering af fejlkoder på køretøjer, rudeservice, dækservice og dækhotel, skadeservice, klargøring til syn, bremsetest, udstødning, air-con-service, undervognsbehandling og autolakering. Har du andre ønsker, hjælper vi også gerne med det.

I 2007 kom Jannik Larsen til med fokus på generationsskifte fra begyndelsen.

Jannik har mere end 11 års erfaring fra autoriserede værksteder bl.a. som værkfører for Suzuki, Kia, Citroen, Mazda, og LDV varevogne.

I 2008 gik Finn og Jannik i kompagniskab med hver deres 50%. I 2011 gik Finn på Efterløn og værkstedet ejes idag 100% af Jannik. I dag er vi vokset til 5 ansatte på værkstedet og 1 på kontoret.

F.G. Autoservice er dit Bosch Car Service værksted i Vojens og vi er altid klar til at tage imod dig og din bil. Kik forbi, ring 74540405 eller brug kontaktformularen.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hjælp os med at blive bedre ved at besvare spørgeskemaet fra dit​ sidste besøg hos os​ og VIND et gavekort! ​

​Kære kunde! Vi passer godt på din bil -og dine data. Kom du bare trygt hos os!​